Source: iPress.hr 2010.07.28

Mrvica oduševio publiku u Rovinju.jpg 
邁可森演出的舞台架設在海面上

Jedan od najpopularnijih klavirskih virtuoza Maksim Mrvica sinoć je u intimnoj atmosferi rovinjskog Crvenog otoka, pred petstotinjak posjetitelja, održao koncert za pamćenje.

最受歡迎的鋼琴家之ㄧ"邁可森"昨晚(2010.07.27)在位於Rovinj、充滿舒適宜人氛圍的Crveni Otok島上,在500位來賓面前,舉辦了一場值得回憶的演奏會

Na pozornici postavljenoj iznad mora Mrvica je u prvom djelu koncerta izveo svoj klasični repertoar. No, najveće oduševljenje publike izazvao je drugi dio koncerta u kojemu je izveo neke od svoji najpopularnijih crossover naslova s kojima je stekao svjetsku slavu.

舞台架設在海面上,邁可森在演奏會上彈奏古典曲目以及令他世界聞名的跨界音樂。

Publika, smještena tik do mora, polukružno oko pozornice, imala je jedinstvenu priliku doživjeti velikog glazbenika na djelu i uživati u vrhunskom glazbenom doživljaju uz odlično ozvučenje i posebnu ambijentalnu rasvjetu.

觀眾的座位緊鄰著大海,環繞著舞台,整場演奏會透過出色的音響設備和特殊的燈光效果,讓觀眾有獨特的機會欣賞音樂家的演出並且能感受到一流的音樂體驗。

Mrvica je na Crvenom otoku kod Rovinja nastupio u sklopu svoje hrvatske turneje na koju je krenuo još na proljeće. Iako tehnički najzahtjevniji, kako je sam kazao, ovo mu je jedan od najboljih koncerata do sada održanih u Hrvatskoj. (iPress)

這場演奏會是邁可森2010年克羅埃西亞巡演行程之ㄧ,整場演奏會對於技術層面有最高的要求,這是在克羅埃西亞舉辦過的演奏會當中,最精采的演奏會之ㄧ。

 
Gallery  

Maksim Mrvica oduševio publiku u Rovinju-01.jpg Maksim Mrvica oduševio publiku u Rovinju-02.jpg Maksim Mrvica oduševio publiku u Rovinju-03.jpg Maksim Mrvica oduševio publiku u Rovinju-04.jpg Maksim Mrvica oduševio publiku u Rovinju-05.jpg Maksim Mrvica oduševio publiku u Rovinju-06.jpg Maksim Mrvica oduševio publiku u Rovinju-07.jpg Maksim Mrvica oduševio publiku u Rovinju-08.jpg Maksim Mrvica oduševio publiku u Rovinju-09.jpg Maksim Mrvica oduševio publiku u Rovinju-10.jpg Maksim Mrvica oduševio publiku u Rovinju-11.jpg Maksim Mrvica oduševio publiku u Rovinju-12.jpg  

 
※ 中文翻譯為版主參考網路翻譯整理完成,僅供邁迷參考,請勿轉載或抄襲。

  
 

arrow
arrow
    全站熱搜

    MaksimMrvica 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()