Source: FASHION.HR 2010.08.01 

Maksim Mrvica-FASHION.HR 2010.08.01.jpg  
Photo:PIXSELL 

Manekenke u poluprozirnim kreacijama
Loredana Bahorić održala reviju u Šibeniku

Loredana Bahorić 在Sibenik舉辦了一場服裝秀

Poznata domaća dizajnerica, Loredana Bahorić, u Šibeniku je održala humanitarnu reviju na kojoj smo mogli vidjeti ljetnu kolekciju kojoj nije manjkalo seksipila.

U sklopu programa Đir po gradu reviju su posjetili poznati Šibenčani među kojima i pijanist Maksim Mrvica te glumac Špiro Guberina, a sama je revija održana na Tvrđavi sv. Mihovila.

Pamučno organdij u crnoj i bijeloj boji bio je centralna misao dizajnerice koja je podrijetlom iz Šibenika te se održavanje ove revije upravo u tom gradu činili posve opravdanim. 

Loredana i Tomislav Bahorić s manekenkama-FASHION.HR 2010.08.01.jpg 
Loredana i Tomislav Bahorić s manekenkama/Photo:PIXSELL

 
Nakon velikog uspjeha s pjevačicom Natalie Cole koja se oduševila dizajnom gospođe Bahorić, Loredana je još jednom uspjela dokazati kako je itekako vitalna u hrvatskoj modi te je izjavila:

„Oduševljena sam gradom Šibenikom i tvrđavom na kojoj smo održali reviju. Mislim da ovaj grad zaista ima potencijala za ovakva događanja, naročito ljeti. Drago mi je da je sve završilo u najboljem mogućem redu. „

 

Foto: net.hr

M.B

 
當地著名的設計師Loredana Bahorić在Sibenik舉辦了一場慈善服裝秀,許多知名人物如:邁可森,為服裝秀的座上嘉賓。服裝秀的演出非常成功,Loredana Bahorić再次證明克羅埃西亞在服裝時尚面確實充滿活力。她表示很高興能在Sibenik舉辦服裝秀,並且認為這個城市在舉辦此類活動是充滿潛力的,尤其是在夏季。她很高興這場服裝秀能在最好的狀況下結束。

 
MORE PHOTOS:FASHION.HRnet.hr

 

※ 中文翻譯為版主參考網路翻譯整理完成,僅供邁迷參考,請勿轉載或抄襲。

 

 

arrow
arrow
    全站熱搜

    MaksimMrvica 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()