Source: Tatjana Jurić VIP 2010.04.18

Maksim Mrvica 邁可森.jpgMaksim Mrvica 邁可森 / 照片為影片擷圖
  
Objavljeno u tema , Nedjelja, 18 Travanj 2010, autor Tatjana
 

Nema sumnje u to da je Josipa Lisac jedna od naših najvećih glazbenih diva. U onom medijskom smislu, pak, kroz odlično korištenje medija, bila bi to Severina. No, mala Lijepa naša nedvojbeno ima i zvijezde proslavljene diljem svijeta. A kada oni dolaze iz svijeta klasične glazbe, tada im uistinu skidamo kapu!

Iako prije svega klasičar, Maksim Mrvica živi život rock zvijezde. Njegovi su CD-i na azijskom tržištu rasprodani u milijunskim nakladama, koncerte drži na stadionima ispred nekoliko desetaka tisuća ljudi, a tim koji brine o njegovoj karijeri broji ekipu od nekoliko desetaka…

…pa ipak, nekada nije bilo tako. I sam kaže, u svojoj 26-oj godini više nije znao što napraviti, bio je sam svoj menadžer, kucao na vrata potencijalnih pokrovitelja, sam lijepio plakate… I zato, kada Vam dođe na dogovoreni intervju, zaboravite na kakve zvjezdane prohtjeve. Maksim Mrvica je iznad svega profesionalac zaljubljen u svoj posao kojemu ne treba da od istoga radi famu kako bi se javnosti bolje prodao. Pogotovo ne na malom tržištu poput našega.

Radi sa srcem, ovisan je, kaže, o klaviru i zahvalan obitelji što je uz njega. Da! Najveće zvijezde su uvijek one koje – ne glume zvijezde. Želimo mu sreću!

Exkluziv 18.04. 2010., u 19.05… budite s nama!

  
              

 

 

 

arrow
arrow
    全站熱搜

    MaksimMrvica 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()