Source: SiOL.net 2010.11.11    
            zurnal24.si 2010.11.12

  
zurnal24.si - Mojstrovina izpod prstov Mrvice   
Ljubljana│12.11.2010│Marko Ocepek

  
Mojstrovina izpod prstov Mrvice / Photo:Marko Ocepek.jpg Mel Bush and Maksim Mrvica / Photo:Marko Ocepek  

Hrvaški klavirski fenomen Maksim Mrvica je v sredo, 10. novembra, obiskovalce Kina Šiška popeljal v čarobni svet klavirja. Predstavljena je bila tudi nova knjiga "Knjiga Užitkov". Več v fotogaleriji … (Visit zurnal24.si for more other photos)

Gallery    
Mojstrovina izpod prstov Mrvice-01.jpg Mojstrovina izpod prstov Mrvice-02.jpg Mojstrovina izpod prstov Mrvice-03.jpg Mojstrovina izpod prstov Mrvice-04.jpg Mojstrovina izpod prstov Mrvice-05.jpg Mojstrovina izpod prstov Mrvice-06.jpg Mojstrovina izpod prstov Mrvice-07.jpg Mojstrovina izpod prstov Mrvice-08.jpg Mojstrovina izpod prstov Mrvice-09.jpg Mojstrovina izpod prstov Mrvice-10.jpg 

         

SiOL.net - Kulturno-gurmanska ljubljanska poslastica v Šiški  
četrtek 11.11.2010

  
Čeprav velikokrat slišimo, da smo Slovenci zaprti ljudje in ne znamo uživati, smo včeraj v Kinu Šiška na provovrstnem dogodku dokazali, da ni tako.

Kulturno-gurmanska ljubljanska poslastica v Šiški / Photo:Zaklop.jpg Kulturno-gurmanska ljubljanska poslastica v Šiški / Photo:Zaklop  

Rdeča nit sta bila novo izdana Knjiga užitkov in zapeljiv sladoled in gostje so z veseljem posegli po tej kulturno-gurmanski mešanici.

Vesna Milek / Photo:Zaklop.jpg Vesna Milek / Photo:Zaklop  

Sladkanju s slastnim mrzlim desertom je sledila prava sladica v prireditveni dvorani. Prve stopinje na odru je pustila skupina baletnih plesalcev, ki jim je sledil priznani vokalist Aljaž Farasin iz priljubljenega tenorskega tria Eroika. Program je povezovala vedno zgovorna Vesna Milek, ki nam je ponudila naslednjo poslastico – strastno salso v izvedbi Nadiye Bychkove in Mihe Vodičarja.

Nadiya Bychkova in Miha Vodičar / Photo:Zaklop.jpg  
 Nadiya Bychkova in Miha Vodičar / Photo:Zaklop  

Glavna zvezda večera pa je še čakala na svoj trenutek. Kot vrhunec večera se nam je predstavil odličen pianist Maksim Mrvica, ki je z osmimi skladbami v svojem večernem repertoarju popolnoma navdušil publiko. Vsekakor odličnemu večeru je prisostvovala široka množica znanih obrazov.

Maksim Mrvica / Photo:Zaklop.jpg Maksim Mrvica / Photo:Zaklop  

Zaklop

Photo : Zaklop    (Visit SiOL.net for more other photos)

  
雖然很多人說斯洛維尼亞是封閉的,人們已經不懂如何享受生活,但昨天(2010.11.10)的事件證明事實並非如此。

新出版的書籍和誘人的冰淇淋讓在場享樂的來賓高興地談論著結合文化和美食的饗宴。現場還有許多美味的甜點,以及精采的藝文表演。

這個晚上最主要的明星登場--出色的克羅埃西亞鋼琴家邁可森演奏了八首曲目,讓現場的來賓深深著迷。眾多知名面孔現身的宴會,這肯定是個很棒的夜晚。


※ 中文翻譯為版主參考網路翻譯整理完成,僅供邁迷參考,請勿轉載或抄襲。

 

 

arrow
arrow
    全站熱搜

    MaksimMrvica 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()