Source: Fashion.hrNet.hr 2010.12.31

  
Da Hrvatice modu vole sasvim je jasna stvar, međutim što je s frajerima? Hrvati još uvijek odolijevaju većini svjetskih trendova kada je muška moda u pitanju...

當我們談到男性時裝,克羅埃西亞人依舊抗拒世界潮流的主要趨勢...

  
Photo/PIXSELL www.net.hr 20100322-01.jpg   
資料照: Maksim Mrvica / PIXSELL

  
No, moramo reći kako nam je ipak drago što ne prihvaćaju sve sugestije, jer muška moda se u posljednjih nekoliko sezona opako približava ženskom izričaju (čast iznimkama).

Kada je stil poznatih Hrvata u pitanju primjećujemo kako uglavnom naginju staroj dobroj klasici: jeans i t-shirt za dan, te odijelo za večer ili neke svečanije prigode.

Ono po čemu se razlikuju su asesoari. U trendu su satovi, šalovi, marame, kape pa i nakit. Donosimo vam listu Fashion.hr-a koju nisu sastavili po rednim brojevima, nego su se osvrnuli na nekoliko primjeraka muškog spola čiji je stil u protekloj godini ostao u pamćenju.

知名的克羅埃西亞式穿衣哲學是相當守舊經典的:平日是T-恤和牛仔褲,晚宴或節日慶典的場合則會盛裝打扮。我們會藉由一些配件讓自己看起來與眾不同,像是手錶、圍巾、披肩、帽子和珠寶等等。在這裡列舉幾個過去一年中具代表性的實例。

  
Maksim Mrvica 邁可森

Maksim je kao stvoren za odijela Hedia Slimanea, čiji dizajn i preferira. Njegov stil je prirođen te ga je bez pol muke nametnuo svjetskom auditoriju, pogotovo Japancima koji doslovce padaju u nesvijest kada se pojavi. Rijetko nosi bilo koju drugu boju osim crne a obožava detalje poput prstenja, ogrlica te zanimljivih remena.

邁可森完美展現服裝設計師Hedi Slimane設計的西裝 ─ Hedi Slimane所設計的服裝款式是許多人的首選。他的穿著打扮相當自然,鮮少穿著黑色以外的服飾,喜愛佩戴一些有特色的配件,諸如戒指、項鍊,皮帶等。

  
Visit Net.hr for the original article. 

版主僅擷取原文中《邁可森》的部份,其他代表性實例介紹,請見 Net.hr 。


  
※ 中文翻譯為版主參考網路翻譯整理完成,僅供邁迷參考,請勿轉載或抄襲。

 

   

arrow
arrow
    全站熱搜

    MaksimMrvica 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()