Source : Gloria 2011.12.19  Vecernji.hr 2011.12.20

 
Gloria 2011.12.19

DRAGULJI I STRASTI
 
Doris Pinčić zvijezdama pokazala skupocjeni nakit
 
Glumica je na promociju brenda ZAKS pozvala prijatelje iz 'Larinog izbora', no događaj kojeg su svirkom uveličali Petar Grašo i Tonči Huljić, a ljubavlju uljepšali brojni slavni parovi, posjetila su i druga poznata lica

 
Maksim Mrvica and his wife Ana.jpg   
Klavirist Maksim Mrvica sa suprugom Anom 邁可森和妻子安娜 
Photo: Matej Dokić

 
Kao zaštitno lice raskošnog nakita ZAKS glumica Doris Pinčić na promociju tih luksuznih modnih dodataka pozvala je svoje kolege iz serije 'Larin izbor'. Dobroj zabavi u Green Gold klubu, na kojoj su svirali Petar Grašo i Tonči Huljić s bendom Madre Badessa, odazvale su se i mnoge druge poznate osobe iz svijeta sporta, mode i glazbe.

 
Stefan Kapičić, Ornela Vištica, Doris Pinčić i Tamara Garbajs zapjevali su s Tončijem Huljićem i Petrom Grašom.jpg   
Stefan Kapičić, Ornela Vištica, Doris Pinčić i Tamara Garbajs zapjevali  
su s Tončijem Huljićem i Petrom Grašom / Photo: Matej Dokić

 
Ljubavni parovi među njima, poput Stefana Kapičića i Mirande Viđak te Tamare Garbajs i Marka Vrdoljaka, kao i sretni supružnici poput Anice i Roberta Kovača zacijelo su se pritom najbolje proveli.

 
Foto: Matej Dokić    (
Visit Gloria for more other photos.)

 
Vecernji.hr 2011.12.20

Zaštitno lice

Glumica Doris Pinčić oduševljena novom kolekcijom nakita Zaks 
 
Vrhunska kvaliteta, veliki izbor te usluga i stručnost zaštitni su znakovi nakita Zaks, a prepoznali su to i Maksim Mrvica, Tonči Huljić, Alka Vuica Petraš Grašo, Anica Kovač...

 
Glumica Doris Pinčić oduševljena novom kolekcijom nakita Zaks.jpg   
女明星(演員) Doris Pinčić / Photo: Pixsell

 
Iako, priznaje, nije ljubiteljica nakita, zvijezda serije “Larin izbor” Doris Pinčić rado se odazvala pozivu tvrtke Zaks da bude zaštitno lice u najnovijoj kolekciji.

– Sigurna sam da ću među tim lijepim nakitom naći komad koji ću rado nositi – otkrila je lijepa Zadranka.

Doris Pinčić tom je prilikom otkrila da će blagdane provesti daleko od kamera s isključenim mobitelom.

 
Maksim Mrvica and his wife Ana.jpg   
Klavirist Maksim Mrvica sa suprugom Anom 邁可森和妻子安娜 
Photo: Pixsell

 
Vrhunska kvaliteta, veliki izbor te usluga i stručnost zaštitni su znakovi nakita Zaks, a prepoznali su to i mnogi naši poznati. Maksim Mrvica, Tonči Huljić, Alka Vuica Petraš Grašo, Anica Kovač... samo su neki od njih koji su bili na predstavljanju nove kolekcije. Zaks, poznato je, ima najfiniji izbor zlata, srebra i izuzetnog nakita s dijamantima i drugim vrstama dragog kamenja. Proizvodi su moderni i maštoviti te uz pomoć talijanskih dizajnera obogaćeni umjetničkim i modnim utjecajima.

Brend Zaks, slaže se i Alka Vuica, savršen je za neovisnu ženu koja prati trendove, voli modu i koristi je da pokaže svoju osobnost ili status.

– Volim i dobivati i poklanjati nakit. To je vrhunac poklona. Nešto što nam ne treba, a zapravo uvijek treba – rekla je Alka.

Zaks je pravi izbor i za ženu koja je praktična ali i otvorena prema novim mogućnostima, koja traži nešto malo drugačije od uobičajenoga.

 
Piše: Tatjana Pacek   (Visit Vecernji.hr for more other photos.)

 
這二篇文章標題的人物主角其實是女星 Doris Pinčić (見第3張照片),文章內容主要是介紹珠寶品牌 ZAKS ,以及許多名人出席推廣 ZAKS 品牌、珠寶作品的時尚宴會,除了Doris Pinčić,來賓還有邁可森、Tonči Huljić (見第2張照片)...。

 
※ 本文經版主編輯整理刊登,請勿轉載,原文請見 Gloria 、 Vecernji.hr  
※ Visit  Gloria 、 Vecernji.hr for the original articles and more other photos. 


 

arrow
arrow
    全站熱搜

    MaksimMrvica 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()