Source : LISINSKIULAZNICE.HRZvjezdani ciklus

  
Maksim Mrvica.jpg

  
MAKSIM MRVICA
uz
ZAGREBAČKU FILHARMONIJU

KUPI ULAZNICU ULAZNICE.HR - RASPRODANO! (Sold out!)

Velika dvorana, 10.02.2012. u 19:30 h
Organizator: ZAGREBAČKA FILHARMONIJA
Slobodnih mjesta: 0
Cijene ulaznica: 300/240 HRK

  
Maksim Mrvica opet u Lisinskom

MAKSIM MRVICA - MAKSIMALNO UZBUDLJIVO!
 
Dvije godine nakon nastupa uz Zagrebačku filharmoniju, svjetska zvijezda Maksim Mrvica ponovno na velikom koncertu u Zagrebu - u petak 10.2. u Zvjezdanom ciklusu Zagrebačke filharmonije!
 
Svojim nastupom, jedinstvenom pojavom i specifičnim dress-codeom pokorio je svijet, prodao milijune ploča i postao istinska glazbena zvijezda. Na nastupu u Zvjezdanom ciklusu promovira svoj novi album Appassionata i najavljuje pravi glazbeni spektakl koji se ne smije propustiti!
 
Uz veliki orkestar Zagrebačke filharmonije i članove Akademskog zbora Ivan Goran Kovačić pod palicom maestra Alana Bjelinskog izvest će svoje poznate crossover uspješnice poput Child in Paradise, Exodus i Nostradamus, kao i hitove s najnovijeg albuma uključujući prvi singl - virtuoznu Habaneru.
 
Glazbenu večer zvjezdanoga sjaja otvorit će Zagrebačka filharmonija slavnom uvertirom operi Carmen Georgesa Bizeta, a Maksim će potom nastupiti u vatrometno virtuoznoj Rapsodiji na Paganinijevu temu Sergeja Rahmanjinova.
 
Organizatori Zagrebačka filharmonija i G.A.D. PRODUKCIJA najavljuju "maksimalno uzbudljivu" koncertnu večer, a najvjernije fanove nakon koncerta očekuje i ekskluzivno potpisivanje albuma.
 
Osigurajte na vrijeme svoja mjesta u dvorani Lisinski na blagajni dvorane, u Tisak media centrima širom Hrvatske ili na portalu www.ulaznice.hr - jer ulaznica je iz dana u dan sve manje.
 
Ne propustite svjetsku glazbenu zvijezdu Maksima Mrvicu u petak 10.2. - Samo u Zvjezdanom ciklusu Zagrebačke filharmonije!
 
Bez mrvice sumnje - MAKSIMALNO UZBUDLJIVO!
 
 
相隔二年,邁可森將於2012年2月10日再次與ZAGREB PHILHARMONIC ORCHESTRA合作演出,在Zagreb舉辦大型演奏會,演出內容精采可期,購票從速(門票已售罄)。
 
 
 
※ 本文經版主編輯後刊登,請勿轉載,原文請見各相關網站。
 
 
 
 
arrow
arrow
    全站熱搜

    MaksimMrvica 發表在 痞客邦 留言(1) 人氣()