Source : Radio DUX 2012.05.04   
            Petak, 04 Svibanj 2012 00:26

  
DOKUMENTARAC O MAKSIMU MRVICI-01 

  
Split 4.svibnja 2012.(Radio Dux)- Prethodnih dana završeno je snimanje dokumentarnog filma o eminentnom pijanisti Maksimu Mrvic u režiji Brune Bajić mlade redateljice iz Splita. Snimanja dokumentarca obavljena su u Šibeniku, Splitu, Zagrebu Londonu.

2012年5月4日 Split (Radio Dux) - 來自Split的年輕導演Bruna Bajić所執導的著名鋼琴家邁可森紀錄片已於近日內拍攝完成。這部紀錄片分別於Sibenik、Split、Zagreb、London等地拍攝。

Dokumentarni film o Maksimu Mrvici sniman je na više lokacija a posebni kadrovi i razgovor snimnjeni su u rodnom Šibeniku gdje je započela njegova glazbena karijera, poput glazbene škole gdje se prvi put susreo s klavirom, podruma u školi gdje je vježbao dok su padale grante nad Šibenikom, kazalište gdje je održao neke od svojih prvih koncerata.

邁可森紀錄片透過數個地點及特定人員拍攝,影片內容提及邁可森從他的家鄉Sibenik開始了他的音樂生涯,諸如他就讀的音樂學校、第一次遇見鋼琴、在學校地下室練琴,以及他舉辦首場音樂會的劇院等等。

Film predstavlja između ostalog uspjehe i svjetska dostignića pijaniste Maksima Mrvice koji je svojim muzičkim kvalitetima i dostignućima na vrhu popularnosti u svijetu glazbe. U filmu se pojavljuju  brojna imena važna za njegovo stvaralaštvo poput Tonča Huljića i njegovog menadžera svjetskog glasa Mel Busha.

這部紀錄片不僅是介紹世界知名鋼琴家邁可森的音樂涵養及邁向音樂界頂端的成就,同時也提及在邁可森的音樂事業成功之路上許多意義重大的代表人物,例如:Tonči Huljić、世界知名經紀人Mel Bush。

Premijera filma se očekuje u toku  ljeta u Hrvatskoj, nakon čega će film biti prikazan na raznim festivalima a aplicirati će i na najvećem filmskom festivalu u Americi "Sundance" koji je osnovao Robert Redford. Film će biti prikazan u Japanu I Kini gdje je Mrvica na samom vrhu popularnosti.

邁可森紀錄片預計在克羅埃西亞的夏季期間首映,之後也將於各種節日(音樂節)放映,並將申請適用在由 Robert Redford 創立的"Sundance"所舉辦的美國最大電影節上映,此外,在日本、中國享有高知名度的邁可森,這部影片也預計於日本、中國上映。

 

Gallery  
DOKUMENTARAC O MAKSIMU MRVICI-01 DOKUMENTARAC O MAKSIMU MRVICI-02 DOKUMENTARAC O MAKSIMU MRVICI-03 DOKUMENTARAC O MAKSIMU MRVICI-04 DOKUMENTARAC O MAKSIMU MRVICI-05 DOKUMENTARAC O MAKSIMU MRVICI-06 DOKUMENTARAC O MAKSIMU MRVICI-07 DOKUMENTARAC O MAKSIMU MRVICI-08 DOKUMENTARAC O MAKSIMU MRVICI-09 DOKUMENTARAC O MAKSIMU MRVICI-10 DOKUMENTARAC O MAKSIMU MRVICI-11 DOKUMENTARAC O MAKSIMU MRVICI-12 DOKUMENTARAC O MAKSIMU MRVICI-13               

 

  
※ 中文翻譯為版主參考線上翻譯整理完成,僅供邁迷參考,不確保其一定完整或正確無誤,  
   請勿以任何形式轉載或抄襲。

 

 

 

arrow
arrow
    全站熱搜

    MaksimMrvica 發表在 痞客邦 留言(5) 人氣()