Source: Net.hr 2007.07.24

20070723 www.net.hr.jpg 

Proteklog vikenda Vodice su bile centar neobične glazbene promocije. Lounge-barovi dobili su prvi domaći autorski CD – Hookah Bar. Najbrži čitatelji portala Net.hr mogu ga osvojiti!

 
Više od 500 gostiju okupilo se u subotu na promociji prvog hrvatskog lounge-bar audio-CD-a Hookah Bar, koja se održala u istoimenom baru u Vodicama.

Promocija je okupila veliki broj poznatih osoba iz hrvatskog javnog života, poput Maksima Mrvice i njegove supruge, Žanamari Lalić, Silvija Marića, manekenke Maje Cvjetković, Nikoline Pišek, Stojka Vrankovića, Zorana Škugora, Vite Padovana, Borisa Vidića i drugih.

Glazbu za ovaj CD su po uzoru na Caffe del Mar ili Buddha Bar producirali kompozitor i producent Colonie Boris Đurđević i Neno Marčić. Neke skladbe s ove kompilacije već su prisutne na tržištima Koreje, Japana, a mogu se kupiti i putem i-tunesa.

Okupljene su zabavljali Jakša Kriletić Jordes iz Jinxa na saksofonu, talijanski perkusionist Luca Monti na bubnjevima te DJ Benjamin i DJ Inkas. Prisutni su mogli uživati u delicijama poput domaćeg pršuta i sira, a oni odlučniji kušali su istočnjačke lule s okusima egzotičnog voća.


Hookah-bar CD točnim su odgovorom osvojili:

Ines Parunov, Split

Anastazija Pasaric, Gornji Laduc

Izidor Rudomino, Zagreb

Sretni dobitnici će biti kontaktirani o detaljima preuzimanja nagrade.

Net.hr

24.07.2007.

 

這是一場奇特的音樂推廣活動,克羅埃西亞的 lounge bars 收到第一張由國內編彙、名為 Hookah bar 的  lounge-bar CD 。超過500名的賓客現身在 Vodice 當地同樣名為 Hookah bar 的酒吧支持這場活動。來賓中有為數不少的知名公眾人物,例如:邁可森和他的妻子。

(文中主要介紹 Hookah-bar CD 及有獎徵答得獎名單訊息。)

 

※ 中文翻譯為版主參考網路翻譯整理完成,僅供邁迷參考,請勿轉載或抄襲。

 

arrow
arrow
    全站熱搜

    MaksimMrvica 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()