Source : net.hr 2011.02.17

  
Maksim Mrvica uživa u rodnom Šibeniku-05.jpg   
Maksim Mrvica uživa u rodnom Šibeniku / Photo:PIXSELL

  
Svjetski poznati pijanist Maksim Mrvica ovih se dana nalazi u rodnom Šibeniku , a lijep dan iskoristio je za kupovinu sitnih namirnica u gradu.

這些日子世界知名鋼琴家邁可森待在他的家鄉Sibenik,他過去時常到小鎮上購買食物。

Maksim je gradom prošetao u casual izdanju - sivim trapericama, crnim kožnim čizmama, sivkastoj majici i crnom kaputu, a kao modni dodatak iskoristio je crne sunčane naočale. Slavni glazbenik svjetskog glasa, kojeg mnoge Hrvatice smatraju jednim od najzgodnijih frajera, nije se obazirao na fotografe koji su ga 'uhvatili' na lokalnom parkiralištu.

這天到鎮上購物的邁可森穿著休閒裝 -灰色牛仔褲、黑色皮靴、汗衫和外套,加上時尚配件-黑色墨鏡。這位被許多女性公認為最性感的男性之ㄧ的世界知名鋼琴家並未留意攝影師在停車場上用相機捕捉他的身影。

Prošle godine, podsjetimo, Maksima su čitatelji Croatian Timesa proglasili najseksi Hrvatom, a tu titulu komentirao je i sam glazbenik, priznajući da mu laska što ga žene smatraju seksipilnim. 'Ovo je veliko, ali vrlo ugodno iznenađenje. Laska mi što su ljudi glasali za mene', kazao je tada Šibenčanin za Croatian Times.

去年,邁可森被Croatian Times的網路讀者票選為最性感的克羅埃西亞男性。對於這個結果,邁可森表示十分開心,但同時也感到受寵若驚。

K.H.  
17.02.2011.

Gallery   
 Maksim Mrvica uživa u rodnom Šibeniku-01.jpg Maksim Mrvica uživa u rodnom Šibeniku-02.jpg Maksim Mrvica uživa u rodnom Šibeniku-03.jpg Maksim Mrvica uživa u rodnom Šibeniku-04.jpg Maksim Mrvica uživa u rodnom Šibeniku-05.jpg

 

※ 中文翻譯為版主參考網路翻譯整理完成,僅供邁迷參考,請勿轉載或抄襲。

 

 

arrow
arrow
    全站熱搜

    MaksimMrvica 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()